Tervetuloa Syke-kerhon pikkujouluihin 11.12. klo 14.45 Studio123 Kuusankoskitalossa

Tervetuloa Kymenlaakson syöpäyhdistyksen Syke-kerhon pikkujouluihin!

Kutsumme mukaan syövän koskettamia lapsiperheitä. Koska mukana on hoidoissa olevia lapsia, tapahtumassa mennään infektioiden ehdoilla: ei siis kipeänä mukaan.

 Tilaisuus alkaa maanantaina 11.12. kello 14.45 Kuusankoskitalossa Studio123:n tiloissa (Kymenlaaksonkatu 1). Ohjelma alkaa glögi- ja torttutarjoilulla, ja lapsille jaetaan joulupussit. Syke-kerhoaktiivi Henna Mäkelin kertoo kuulumisia ja taikuri JP Pirinen tekee lapsille ilmapalloeläimiä. Noin 15.30 alamme katsoa yhdessä hauskaa, koko perheelle soveltuvaa Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvaa.

Ilmoittauduthan tapahtumaan etukäteen, jotta osaamme varata oikean määrän tarjottavaa ja etenkin joulupusseja. Ilmoita siis tapahtumaan osallistuvien lasten lukumäärä erikseen 4.12. mennessä puh. 05 2296240 tai toimisto@kymsy.fi. Kerrothan myös mahdollisista ruoka-aineallergioista. (Joulupussien teossa otetaan huomioon AVA-ruokavalio.)

Yhteistyökumppanimme pikkujoulujen järjestelyssä ovat mahtavia: K-kauppa Woikantori (joka muuten avaa pyynnöstä ovensa infektioriskiperheille aukioloaikojen ulkopuolella), elokuvateatteri Studio123, taikuri JP Pirinen, Kouvolan Laku ja Lakumesta. Loistotyyppejä!

 Nähdään Kuusankoskella!

 Terveisin

Henna