JÄRJESTÄMME TUKIHENKILÖKOULUTUKSEN!

Kymenlaakson Syöpäyhdistys järjestää TUKIHENKILÖKOULUTUKSEN!

Tukihenkilötoiminta on palkatonta vapaaehtoistyötä. Toiminnan tavoitteena on syöpään sairastuneen ja hänen läheistensä tukeminen taudin kaikissa vaiheissa. Tukihenkilö voi ”erikoistua” vertaistukihenkilöksi vastasairastuneille tai tukihenkilöksi saattohoidossa oleville syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen.
Koulutus alkaa perjantaista lauantaihin kestävällä opintojaksolla Kouvolan Puhjonrannassa 18.-19.1.2019. Koulutus sisältää pieniä kotitehtäviä sekä muutaman koulutusillan Kotkassa ja Kouvolassa. Lisätietoja ja hakulomakkeita saa Kymenlaakson Syöpäyhdistykseltä p.05-2296240. Osallistujat valitaan hakulomakkeiden ja haastattelujen perusteella. Viimeinen hakupäivä koulutukseen on 14.12.2018!
TERVETULOA MUKAAN TÄRKEÄÄN TOIMINTAAN!

hakulomake-tukihenkilö