Oletko menettänyt läheisesi – lähde Puhjonrantaan 27.8. -30.8.

Kymenlaakson Syöpäyhdistyksen  ”Luonnosta ja vertaistuesta voimaa suruun” , kurssilla  on vielä tilaa.   Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat menettäneet läheisensä   syöpäsairauteen alle 3 vuotta sitten, ja hakevat  menetyksen jälkeen suuntaa  elämälleen.   Muistelemme toki  yhdessä  menneitä, mutta pääpaino on tulevaisuuteen  suuntaavassa toiminnassa. Vertaistuki on kurssin keskeinen voimavara.

Kurssipaikkana  toimii   Kouvolan seurakunnan  Puhjonrannan kurssikeskus.  Kurssilla on  täysihoito ja se on osallistujille maksuton. Hakuaika päättyy 31.7.2018.  Mukana kurssilla  on yhdistyksen neuvontahoitaja  Minna Tani. Lisätietoja  löytyy  täältä. (  kts.  sivun alareuna)

Voit  myös soittaa meille  puh. 05- 2296  240  (  heinäkuussa    Tiistaisin  klo  9  – 13)  tai  lähettää  sähköpostia toimisto@kymsy. fi , niin otamme  sinuun yhteyttä.

VEIKKAUKSEN tukemaa  toimintaa.