Liity jäseneksi

Kymenlaakson syöpäyhdistykseen voi liittyä henkilö-, tai yritysjäseneksi. Jäsenyys ei edellytä oman tai perheenjäsenen sairautta, vaan kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa, joka haluaa tukea toimintaamme. Vuonna 2018 jäsenmaksu on 25 euroa henkilöjäseneltä ja 100 euroa yritysjäseneltä.

Hienoa, että haluat liittyjä Kymenlaakson Syöpäyhdistyksen jäseneksi.  Käsittelemme  antamiasi  henkilötietoja  luottamuksellisesti.  Lue  lisää   henkilötietojen  käsittelystä   Suomen Syöpäyhdistyksen sivulta.

Tutustu  myös oheiseen  Kymenlaakson Syöpäyhdistyksen tietosuojaselosteeseen ja täytä allaoleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tietosuojaseloste jasenrekisteri

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi myös puhelimitse tai sähköpostilla. Lisätietoa saat toimistostamme.

Tutustu jäsenetuihin täältä.