Kursseille hakeminen

Lisätietoja sekä Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) että Kelan tukemista kursseista ja tietoa niille hakeutumisesta saa Kymenlaakson Syöpäyhdistyksen toimistolta. Hakulomakkeita voi noutaa toimistoltamme tai tilata puhelimitse 05 2296 240.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen  (STEA) rahoittamille  kursseille voi hakea STEANn syöpäkuntoutuslomakkeella.  STEAN:n kurssien hakulomake palautetaan yhdistykseemme, Kotkankatu 16 B 35, 48100 Kotka.

Verkkohakemuslomake_syopaansairastuneiden_kurssille-11

Hakulomake kurssille

Kelan kursseille haetaan Kelan kuntoutushakemus-lomakkeella (Kela KU102). Liitteeksi tarvitaan lääkärin kirjoittama B-lausunto tai kuntoutussuunnitelma. Hakulomakkeet toimitetaan viimeistään kuusi viikkoa ennen kurssin alkua Kelan toimistoon, joka tekee päätöksen.

Kelan hakemuslomake (ladattava pdf)

Lomakkeen saat myös yhdistyksen toimistosta, tai sairaalan sosiaalityöntekijältä.

Lisätietoa Kelasta