Tule vapaaehtoiseksi

Kymenlaakson Syöpäyhdistyksen vapaaehtoiset työskentelevät syöpää sairastavien ja heidän läheistensä hyväksi monin eri tavoin. Voit osallistua toimintaa sen verran, kuin ehdit ja haluat.

Päivätyökeräys

Koulujen päivätyökeräys eli taksvärkki on loistava tapa tukea oman maakunnan syöpäsairaille suunnattuja neuvonta- ja tukipalveluja.
Odotamme yhteydenottoja alueemme kouluilta.

Merkkipäivälahjoitus

Haluaisitko merkkipäivänäsi lahjojen sijasta tukea yhdistyksemme työtä syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyväksi?

Lahjoituksen voit kohdentaa maakunnalliseen syöpätyöhön tai haluamaasi kohteeseen. Välitämme merkkipäivän viettäjälle lahjoittajien nimet ja lahjoitusten yhteissumman.

Muistolahjoitus

Kukkien tai yksittäisten muistoadressien sijasta voi Kymenlaakson Syöpäyhdistykselle osoitetulla muistolahjoituksella kunnioittaa edesmenneen muistoa.

Muistolahjoituksen perustaa edesmenneen lähiomainen. Vainajaa muistavien henkilöiden lahjoitukset ohjautuvat hänen perustamaansa keräykseen.

Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoitukset ovat mahdollistaneet Kymenlaakson Syöpäyhdistyksen toiminnan kehittämisen, ja niillä on edelleen suuri merkitys maakunnallisen syöpätyön jatkuvuuden turvaamisessa. Jos harkitset testamentin tekoa, ota yhteyttä lakimieheen, joka laatii sen toiveittesi mukaan.

Pullopalautuskeräys

Voit tukea yhdistyksemme toimintaa lahjoittamalla keräykseemme panttilaput pullopalautuksistasi. Keräyslaatikkoja on yhteensä 7 kappaletta ja ne sijaitsevat Kotkassa, Kouvolassa, Haminassa ja Inkeroisissa .
Lahjoituksina saadut varat käytetään syöpään sairastuneiden tuki- ja neuvontapalveluihin Kymenlaakson alueella.

Kiitämme tukijoitamme

Alueen ihmisten ja yritysten tuki on toiminnallemme ensiarvoisen tärkeää. Kiitämme kaikkia yksityishenkilöitä ja yrityksiä, jotka ovat tukeneet toimintaamme merkkipäivä-, muisto- tai muilla lahjoituksilla.