Merkkipäivälahjoitus

Haluaisitko merkkipäivänäsi lahjojen sijasta tukea yhdistyksemme työtä syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyväksi? Lahjoituksen voit kohdentaa maakunnalliseen syöpätyöhön tai haluamaasi kohteeseen. Välitämme merkkipäivän viettäjälle lahjoittajien nimet ja lahjoitusten yhteissumman.

Merkkipäivän lahjoitusmahdollisuudesta voi kertoa esimerkiksi juhlakutsussa. Juhlavieraat lahjoittavat haluamansa summan Kymenlaakson Syöpäyhdistyksen lahjoitustilille ja kirjoittavat tilisiirtolomakkeen viestikohtaan

• Merkkipäivää viettävän henkilön nimen
  • Lahjoittajan/lahjoittajien nimet

Lahjoituksen tilinumero: FI67 5172 0210 0027 71, Kymenlaakson Op.

Annamme mielellämme lisätietoa merkkipäivälahjoituksesta puhelimitse 05 2296 240 tai sähköpostilla toimisto@kymsy.fi