Muistolahjoitus

Kukkien tai yksittäisten muistoadressien sijasta voi Kymenlaakson Syöpäyhdistykselle osoitetulla muistolahjoituksella kunnioittaa edesmenneen muistoa. Muistolahjoituksen perustaa edesmenneen lähiomainen. Vainajaa muistavien henkilöiden lahjoitukset ohjautuvat hänen perustamaansa keräykseen.

portti

Muistolahjoituksen perustamisen jälkeen voi lahjoitusmahdollisuudesta kertoa esimerkiksi kuolinilmoituksessa. Muistolahjoituksen tekijä lahjoittaa haluamansa summan Kymenlaakson Syöpäyhdistyksen lahjoitustilille ja kirjoittaa tilisiirtolomakkeen viestikohtaan:

• edesmenneen nimen
  • muistajan / muistajien nimet
  • Lahjoituksen tilinumero: FI67 5172 0210 0027 71, Kymenlaakson Op.

Vainajan omaisille toimitetaan muistoadressi, johon liitetään kaikkien lahjoittajien nimet.  Mikäli haluat perustaa muistokeräyksen, annamme mielellämme asiasta lisätietoa p. 05 2296 240 tai toimisto@kymsy.fi