Kotkan osasto

Vastuuhenkilöt: Pertti Lappalainen puh. 0440 165 304 perttilap@gmail.com ja Pauli Nikamaa puh. 050 410 1411

Kymenlaakson Syöpäyhdistyksen Kotkan osasto on perustettu  vuonna 1975. Osaston järjestämissä kerhoilloissa ja kokouksissa  syöpäpotilaat ja heidän läheisensä voivat tavata toisiaan ja keskustella yhteisistä  asioista. Kerho  järjestää myös  virkistystoimintaa, johon kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita mukaan.

Kotkan potilaskerho kokoontuu Kymenlaakson Syöpäyhdistyksen tiloissa Kotkassa. Kerhoillat ovat jokaisen kuukauden  4. tiistaina klo 14.

Käsityökerho Fantti kokoontuu Karhulassa Kodintalolla, Vesivallintie 21 . Tapaaminen on joka kuukauden 1. ja 3. tiistai klo 12.00-15.00. Käsityökerhon myyjäiset järjestetään 1-2  kertaa vuodessa. Potilaskerhon tapahtumista ilmoitetaan kaupunkilehti  Ankkurissa.

fanttikerho