Iitin osasto

Yhteyshenkilö Aila Pietilä puh. 040 5542047 ailaa.pietila@gmail.com Varahenkilö Anneli Vilkki puh. 040 0264340 anneli.vilkki@gmail.com

Iitin potilaskerho kokoontuu jokaisen kuukauden 3. torstai klo 17.00 Kausalan kirjaston kokoushuoneessa Kirmossa. Kaikista tapahtumista ilmoitetaan Iitinseudun Seurapalstalla ja osaston kokouksissa sekä tiedotteissa. Nähtävissä myös: www.kymenlaaksonsyopayhdistys.fi/Paikallisosastot.

OSASTON OHJELMAT V. 2019

Tammikuussa pidämme talvilomaa – ei kokoontumista.

21.2.         Osaston kokoontuminen Kirmossa. Jätehuollon neuvontatilaisuus/Laura Sartamo, Jätehuolto.

21.3.         Osaston kokoontuminen Kirmossa. Vierailija pastori Ville Hiltunen. Luento aiheesta Maria.

16.4.         Osaston kokoontuminen Kirmossa. Vierailija toiminnanjohtaja Hannele Löytty, Kuusankosken Kuuloset r.y.

16.5.         Osaston kevätretkikohde vielä avoin. Toivomuksia ja vihjeitä otetaan  vastaan.

3.7.           Heinolan kesäteatteri ke 3.7. klo 14 ”Pokka pitää”-näytös.

.