Siirry suoraan sisältöön

Osta sinäkin v. 2020 Roosa-nauha

Syksy tuo mukanaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjan. Tämän vuoden uusi uljas nauha paljastetaan tiistaina 22.9. klo 9 Helsingin Musiikkitalossa!
Tuon päivän jälkeen myös Kymenlaakson Syöpäyhdistyksellä on myytävänä Roosa- nauhoja. Muistathan, että ostamalla nauhan, tuet myös alueellista syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä tuki-ja neuvontapalvelua. 🎗

Pandemian vuoksi omaa nauhamyyntiämme on tänä vuonna vaikea toteuttaa. Markkinapäivänä 1.10. olemme kuitenkin Kotkan Pasaatissa klo 10- 13. Jokainen euro, jonka nauhamyynnistä saamme, tulee tarpeeseen- Pyydämmekin Teitä kaikkia laittamaan sanaa kiertämään, jotta nauhojen ostajat löytäisivät meidät myös tällaisena poikkeavana aikana.

Mikäli tunnet asian omaksesi ja haluat auttaa, niin hae meiltä nippu nauhoja ja myy niitä lähipiirille, työpaikalla, harrastusporukoissa jne. Nauhoja saa Kotkan toimistoltamme sekä Kouvolan neuvonta-asemalta sopimuksen mukaan.

Toivomme myös Kymenlaakson alueen yritysten tarttuvan mahdollisuuteen. Nauhan voi hankkia koko henkilökunnalle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneillekin.

Ota yhteyttä puh.05-2296 240 tai toimisto@kymsy.fi. Tehdään yhdessä hyvää ja turvataan syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tuki. Roosa- nauhan hinta on 4€.

Kanna sinäkin uutta Roosa- nauhaa rintapielessä koko lokakuu.