Siirry suoraan sisältöön

Syöpäjärjestöt tarjoavat lyhytterapia palveluja etänä

Lyhytterapiaan voi osallistua yksin tai läheisen kanssa

Syöpäjärjestöt tarjoaa uutena etäpalveluna matalan kynnyksen lyhytterapiaa syöpää sairastaville sekä heidän läheisilleen.

Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti asiakkaille, jotka kokevat tarvitsevansa tukea syövän aiheuttamaan erittäin kuormittavaan elämäntilanteeseen, omaan jaksamiseen arjessa syövän kanssa sekä hyvinvoinnin edistämiseen sairauden kaikissa vaiheissa.

Nimensä mukaisesti lyhytterapiassa on kyse lyhyestä terapeuttisesta työskentelystä, joka sisältää yleensä 1-5 tapaamista. Terapiaan voivat osallistua kaikenikäiset. Terapiaa toteutetaan yksilö–, pari– tai perheterapiana. Terapiaa tarjotaan toistaiseksi vain suomeksi.

Palvelussa terapeutit keskustelevat asiakkaiden kanssa joko Microsoft Teamsin välityksellä tai puhelimitse. Etäyhteys mahdollistaa palvelun siten, että terapeutin ja asiakkaan ei tarvitse asua samalla paikkakunnalla eikä olla fyysisesti samassa paikassa.

Jos kiinnostuit lyhytterapiasta, ota yhteyttä yhdistyksemme neuvontahoitajiin puh 05 2296 240 tai sähköpostimme toimisto@kymsy.fi kautta. Kerromme Sinulle palvelusta tarkemmin, arvioimme yhdessä kanssasi lyhytterapian tarpeen ja ohjaamme Sinut lyhytterapian piiriin.

Oheista linkkiä klikkaamalla saat lisätietoa palvelusta